Benvolgudes famílies i treballador/es de l’escola:
Volem fer-vos arribar el nostre sincer agraïment a totes les famílies que vareu voler i poder ser a la “Diada” tan preciosa, especial i única d’ahir, dia de la “Festa de l’escola” i enguany, dia de la “Festa de l’escola en el seu cinquantenari”…!
I, de manera específica, a les famílies dels grups-classe de 4t, dir-vos:Moltíssimes gràcies…!   i   Moltíssimes felicitats…!!!
Heu i hem treballat com un gran equip cooperatiu durant tot el curs fins ahir i avui mateix (sabem que ahir diumenge vareu venir a netejar-ho tot) en el que heu esmerçat i destil·lat  ganes, il·lusió, creativitat, responsabilitat, col·laboració,  tolerància, respecte, confiança en l’escola i en vosaltres mateixos, …. Tot un bon exemple, per a les futures famílies que agafin els següents relleus. Ho heu fet tan bé, que heu aconseguit fer tot “com si fos fàcil i lleuger” quan sabem que tot us ha comportat moltes hores de feina, coordinació, reunions, …
I, totes i tots vosaltres, més l’equip de treballadors de l’escola vam aparèixer i ser com una gran família en la que cadascú des del seu lloc i rol  hem posat tot el que ha calgut per fer d’ahir una preciosa festa i vivència inoblidable…! I així es copsava i vivia.
Felicitats també al petit i eficient equip que heu estat coordinant els diferents aspectes i moments de la festa:  la Noemí representant les famílies de 4t, la Mercè com a Cap d’estudis i en Toni com a Coordinador de la Comissió general dels “50 anys”, com a representants dels mestres i la cooperativa.
També a la “Comissió interna dels 50 anys”, coordinada per la Marta Abril i formada, a més,  per la Mercè, la Sandra, la Laura G. i la Sònia Perea, que ha vertebrat i coordinat tota la feina pedagògica a fer amb els nens i nenes envers el nº 50 i el nom de l’escola,  a través de 3 dels llenguatges d’expressió i comunicació: el verbal (oral i escrit), el matemàtic i l’artístic.
I, evidentment,  a tota la resta de mestres que han treballat colze a colze moltíssim entre i amb ells/es i amb els nens i nenes de l’escola: la Carme C, la Laura H, la Bea, la Gemma, la Paula, la Carme H, la Sara R, la  Sílvia, la Jana, la M. Mar, la Raquel P, la Dolors, l’Ana Mes, la Pilar, l’Anna Mu, l’Elena, la M. Àngels, la Sara J, l’Eugeni, la laura A, la Sara D, la Petri, la Judit, la Mònica, l’Amanda, la Maria M i l’Anna B.
I, també, l’equip de monitors/es, la gent de la cuina, la Maria i l’Ina  com a Caps de la cooperativa, l’Anna A com a Coordinadora de l’equip de monitors/es, la Montse i en Jorge des de la consergeria, en Xavi com a aux. administratiu i la Fina, la Josefa, la Sandra i la Hanan des de l’equip de neteja.
I, com no, moltíssimes gràcies a la nostra Colla de diables, Patunyetes i als que un dia varen néixer d’ella: Els Fills de la flama…!!!
També a totes les famílies de tots els nivells educatius que vau poder i voler ser en alguna o totes les parts de la festa de dissabte.
Totes i tots (famílies de 4t, treballadors/es de l’escola) hem fet pinya…!!!
Tant el Conseller d’Educació,  Sr. Josep Bargalló,  com l’alcaldessa, Núria Marín, com la Drtra dels SSTT de Barcelona comarques, na Montserrat Domingo, com el Regidor d’educació de la ciutat, en Jaume Graells ( i, a més, pare de dos ex-alumnes), l’Elisenda de Protocol de la Generalitat, la Susana de Protocol de l’Ajuntament, en Toni com a representant d’Esquerra republicana en el nostre consistori, la Inspectora de la nostra escola, na Montserrat Cerdà i les mestres de l’escola bressol Patufet, que forma part de nosaltres i de la nostra història, van traspassar-me el seu goig i elogis per tot el que van anar veient, tant tot el fet pels nens, nenes i mestres, com pel fet per les famílies de 4t.
Totes i tots vam deixar l’escola, i tot el molt que això significa, en un lloc molt alt i honorable…!!!
De nou, moltes, moltes i moltes gràcies…!!!
 
Una ferma abraçada a tothom …!!!
          JUNTES I  JUNTS  SOM  I  FEM  PATUFET…!!!
Comissió general “50 anys,  Patufet”

(Toni, Velilla, Jordi Albesa, Noemí Carreras, Amanda Delgado,  Albert Roig, Maria Ticó i Emma Martínez)