l'AMPA online
 
Links de l'escola
  

Activitats de la Assemblea groga al Patufet

A la nostra escola es va celebrar la presentació de la Xarxa Groga de L'Hospitalet de Llobregat el passat 16 de maig de 2015, en una jornada formativa, reivindicativa, lúdica i festiva, .

Us adjuntem el link amb el video d'aquell dia.

Cliqueu aqui

: http://assembleagroga.info/

L'ASSEMBLEA GROGA és un moviment jove i en construcció que pretén ser:

Un lloc per a la reflexió, la formació, el debat, la crítica constructiva, l'acció i la mobilització; un espai de lluita per un ENSENYAMENT PÚBLIC DE QUALITAT on qualsevol persona o col·lectiu hi pugui participar; Un espai lliure, sense vincles directes a cap forma de PODER polític, sindical o econòmic que vulgui controlar-la i posar els seus interessos particulars per sobre dels principis i les opinions dels membres de l'assemblea, o de la qualitat de l'Ensenyament Públic. Una assemblea que busca arribar a acords per consens i, en el cas que no sigui possible,proposa un sistema de majoria qualificada per tal de prendre decisions. Una manera de posar en contacte col·lectius en lluita vinculats als serveis públics per tal de realitzar accions coordinades

Manifest ASSEMBLEA GROGA pdf.

http://assembleagroga.blogspot.com/

assemblea.groga@gmail.com

SAMARRETES GROGUES (pels alumnes del Patu i també pels pares i mares):
Des de demà dimarts 24 fins el proper dimarts 31 , podeu passar per l'AMPA de 16.30 a 18.30 h a encarregar samarretes grogues (en defensa de l'escola pública de qualitat). El preu és de 2,90 €  i les talles són :      
                           Nens-nenes:2-3, 4-6, 8-10,12-14
                           Adults: S, M, L, XL, XXL

  Són talles normals, de samarreta recta i corrent.Quan passeu, porteu els diners justos.

15 de gener (diumenge) : fem una passejada per la Rambla Just Oliveres, per reivindicar millores en educació (Tothom amb samarreta groga, cassoles i ganes de cridar)

Ens hem posat les piles en el tema de lluitar contra les retallades en l'educació pública, junt amb altres escoles de l'Hospitalet, i, en conjunt amb el moviment groc, que està movent-se a nivell de tota Barcelona. Us adjunto un parell de fitxes on us explica la filosofia d'aquest moviment i les seves reivindicacions .

Manifest ASSEMBLEA GROGA

12 de gener (dijous ) a les 19 h: ens trobem al Patu amb altres escoles (estan convidats mestres i pares) per conèixer i parlar sobre la situació actual de les escoles de l'Hospitalet i el moviment groc ( teniu un fitxer adjunt amb un resum de la reunió anterior al CEIP PAU SANS )

22 de gener (diumenge) ; una festa, a nivell de tot Barcelona, per compartir i reivindicar per l'escola pública.

AMPAS de L'Hospitalet