l'AMPA online
 
Links de l'escola
  

cop d'ull (la revista) activitats extraescolars AMPA on line (WEB-facebook-BOLG) mobilitat
festa de l'escola economia-cooperativa escola de pares i mares jardí ....
patunyetes casal d'estiu menjador i acollida  
clica sobre la comissió i trobaràs més informació

Des de fa molts anys  es van crear diferents comissions per gestionar i fer més àgil el diàleg entre l'escola i la família.

La feina de cada comissió és autònoma i només cal que un representant vingui a les reunions d´AMPA per fer el traspàs d'informació i pressa de decisions, si s'escau. Les comissions acostumen a ser mixtes, és a dir estan formades per pares, mares i mestres.

Estem segurs que hi ha molts pares i mares amb bones idees i ganes de participar.

Hem de sentir l'escola més a prop i això nomes ho aconseguirem si som més. Està a les nostres mans tenir l'escola que volem per als nostres fills i filles. Impliquem-nos, tot allò que parlem amb altres pares i mares al parc, a la porta de l'escola...tot queda allà. Ni l´AMPA ni l'escola se n'assabenta.

Sense comunicació no avançarem, està a la mà de tots el millorar.
Nosaltres, la junta actual, us necessitem, els mestres també, i ... ¿què millor per als nostres fills i filles que aprendre de la participació dels seus pares i mares en allò que tant estimen, la seva escola?

Si voleu participar en qualsevol comissió, si sou delegat o delegada de classe, o si voleu participar activament a la junta d'AMPA, feu-nos arribar les vostres dades a ampa@patufet.cat o les podeu deixar a la bústia de l´AMPA. El local està entrant pel pati gran.

Per tots els que ja participeu en alguna comissió ompliu també el paper per posar les dades el dia i ens dieu qui és el representant que vindrà a les juntes. És molt important que sempre que fem junta estiguin representades totes les comissions.

Per tots els que no hi podeu participar més activament, heu de saber que informem de les reunions via correus dels votres delegats o delegades, al facebook de l'AMPA http://www.facebook.com/ampatufet, a les cartelleres i porta de l'escola. Totes les reunions són obertes a tothom i sereu benvinguts, sempre