El Consell informa

El Consell informa

 

ACORDS

 CONSELL ESCOLAR

El passat 21 de noviembre vam tenir la segona reunió del Consell Escolar d’aquest curs.  Adjuntem els acords presos en aquesta reunió.

 1.- Acordem que el Consell escolar  encarregui a l’AMPA que faci la contractació dels serveis a la cooperativa.

2.- Acordem sol.licitar una entrevista amb la directora de Serveis Territorials per tal de demanar més recursos humans de cara a poder desenvolupar el projecte de l’escola amb la qualitat que desitgem. Aquesta trobada està prevista que hi puguin anar diferents representants del consell.

3.- Acordem informar als delegats de classe de la possibilitat de recollir signatures de cara a les negociacions amb Serveis Territorials.

 4.- Acordem informar  de la proposta de direcció a tots els membres del Consell Escolar via mail el dimecres,  i als delegats  de classe en la reunió que es realitzarà dijous, en el cas que la inspectora doni el vist i plau.

 

 

DOCUMENTS DE CONFORMITAT ESCOLA NOVA 21

Adjuntem els documents del Claustre i del Consell Escolar que acrediten la conformitat de l’escola a participar en el Programa Escola Nova 21.

Conformitat Claustre

Conformitat Consell Escolar

Per reproduir correctament aquest contingut és necessari instal·lar el programari Adobe Flash Player. Si us plau, baixeu-vos l’última versió, només us requerirà uns instants.

 

 Membres del Consell Escolar

La seva Composició actual és:

President: Jordi Albesa.

Cap d’estudis: Emma Martínez.

Representant de l’Ajuntament: Ramón Ruesca.

Representant PAS: Bea Ruiz.

Representant AMPA: Gemma Tatay.

Representants Mares/Pares:  Patxi Almarcha, Susanna Izquierdo, Ingrid Roda, Laura Aranda, Raquel Martínez, Mª Dolores Espinar. 

Representants dels mestres: Eugeni Fernandez, Sandra Sastre,  Judit Reñé, Dolors Beascoechea, Anna Mª Muñoz i Carme Carbó.

Representant de la Cooperativa Patufet Sant Jordi SSCL: Amparo Gómez, Rossanna Barrull

Secretari: Mercè Camós

 

Per reproduir correctament aquest contingut és necessari instal·lar el programari Adobe Flash Player. Si us plau, baixeu-vos l’última versió, només us requerirà uns instants.

 

 

 

 

 


www14.gencat.cat/gencat_video/AppJava/detall.do