El Consell informa

 

ACORDS

 CONSELL ESCOLAR

El passat 21 de noviembre vam tenir la segona reunió del Consell Escolar d’aquest curs.  Adjuntem els acords presos en aquesta reunió.

 1.- Acordem que el Consell escolar  encarregui a l’AMPA que faci la contractació dels serveis a la cooperativa.

2.- Acordem sol.licitar una entrevista amb la directora de Serveis Territorials per tal de demanar més recursos humans de cara a poder desenvolupar el projecte de l’escola amb la qualitat que desitgem. Aquesta trobada està prevista que hi puguin anar diferents representants del consell.

3.- Acordem informar als delegats de classe de la possibilitat de recollir signatures de cara a les negociacions amb Serveis Territorials.

 4.- Acordem informar  de la proposta de direcció a tots els membres del Consell Escolar via mail el dimecres,  i als delegats  de classe en la reunió que es realitzarà dijous, en el cas que la inspectora doni el vist i plau.

 

 

DOCUMENTS DE CONFORMITAT ESCOLA NOVA 21

Adjuntem els documents del Claustre i del Consell Escolar que acrediten la conformitat de l’escola a participar en el Programa Escola Nova 21.

Conformitat Claustre

Conformitat Consell Escolar

Per reproduir correctament aquest contingut és necessari instal·lar el programari Adobe Flash Player. Si us plau, baixeu-vos l’última versió, només us requerirà uns instants.

 

 Membres del Consell Escolar

La seva Composició actual és:

President: Jordi Albesa.

Cap d’estudis: Emma Martínez.

Representant de l’Ajuntament: Ramón Ruesca.

Representant PAS: Bea Ruiz.

Representant AMPA: Gemma Tatay.

Representants Mares/Pares:  Patxi Almarcha, Susanna Izquierdo, Ingrid Roda, Laura Aranda, Raquel Martínez, Mª Dolores Espinar. 

Representants dels mestres: Eugeni Fernandez, Sandra Sastre,  Judit Reñé, Dolors Beascoechea, Anna Mª Muñoz i Carme Carbó.

Representant de la Cooperativa Patufet Sant Jordi SSCL: Amparo Gómez, Rossanna Barrull

Secretari: Mercè Camós

 

Per reproduir correctament aquest contingut és necessari instal·lar el programari Adobe Flash Player. Si us plau, baixeu-vos l’última versió, només us requerirà uns instants.

 

 

 

 

 


www14.gencat.cat/gencat_video/AppJava/detall.do