Traveler woman searching direction with a compass on coastline near the sea in summer

Feliç diada de Sant Jordi

Avui, 23 d’abril de 2020, estem vivint una dia de Sant Jordi diferent. L’equip de l’escola hem volgut posar el nostre granet de sorra, des dels diferents cicles, per ajudar a tots els nens i nenes a que el puguin viure amb una mica il·lusió i fent d’avui un dia especial.

Compartim, també des d’aquí, els diferents presents que s’han preparat que us han arribat per diferents canals: blocs, e-mail i Classroom.

Una abraçada molt gran i especial!

Cicle dels Petits

Les mestres us trobem molt a faltar i, per intentar que aquest Sant Jordi sigui ben especial, us hem preparat una gran sorpresa!!! Esperem que us agradi i que la gaudiu!!!

Cicle dels Mitjans

Dies abans de la tancada de l’escola estavem vivint i gaudint les Jornades Literàries en el Cicle dels Mitjans. Us en recordeu? Vam estar llegint i parlant molt sobre un autor italià… en Gianni Rodari.

Doncs bé, avui, dia de Sant de Jordi, us volem regalar l’edició virtual del llibre amb tots els contes i històries que vau crear aquells dies. Al final del trobareu una petita sorpresa, esperem que us agradi i el gaudiu molt!

Cicle dels Grans:

Les mestres del cicle hem creat un poema i entre totes l’han preparat i llegit com a regal en el dia d’avui. Desitgem que us agradi molt!