Jornades Literàries

Les Jornades Literàries són una estratègia metodològica i organitzativa per a dedicar de manera intensiva uns dies especials i diferents a tot allò que és propi del món de la literatura infantil, amb la intenció que esdevingui una vivència rica i adequada a les edats dels nivells de 1r, 2n i 3r i que propiciïn una motivació especial i intensiva al voltant del  plaer de llegir i el gust d’escriure.

Les Jornades s’organitzen al voltant del mes de març-abril i, durant tres dies, els infants viuen una organització completament diferent i específica.

Cada curs es treballa al voltant d’un tema específic i, també, ens apropem a un gènere literari concret.

Es promou el treball cooperatiu ja que els infants creen històries, dites, rodolins i il·lustracions al voltant del tema.

Al final s’elabora un llibre recull per tots ells i elles.

Jornades Literàries 2021

Durant el curs 20-21 les Jornades es reprenen amb moltes ganes i il·lusió. Aquest cop, els grups són per bombolles i es garanteixen totes les mesures del moment.

“Emocions en temps de Covid” és com es titulen aquest curs les jornades i el títol del llibre fet amb totes les produccions.

Per veure’l en format PDF pots fer click a la portada del llibre.

Com l’escola no pot obrir les portes per la pandèmia, el cicle pensa la manera d’obrir una finestra per mostrar l’exposició d’aquests jornades literàries i, per això, edita aquest vídeo que comparteix amb les famílies.

JORNADES LITERÀRIES 2020

Marcades pel confinament, al mes de març de 2020 iniciàvem les Jornades Literàries en homenatge a en Gianni Rodari. Compartim el llibre elaborat amb tots els textos i il·lustracions produïts.

Per veure’l en format PDF pots fer click a la imatge.