PRESENTACIÓ DE L’ESCOLA

31 de gener de 2021

CANVI D’HORARI PER LES TROBADES MEET:

  • Dilluns 1 de març les realitzarem a les 17:15h
  • Dijous 4 de març a les 15h

El motiu del canvi és tenir dues franges diferenciades per ajudar-vos, famílies, a poder assistir-hi. Els qui ja heu respost el qüestionari ens posarem en contacte amb vosaltres.

Moltes gràcies!

Us informem que, la jornada de presentació de l’escola, aquest curs, donades les situació sanitària, tindrà dos formats:

  • Un de virtual, on s’explicarà el projecte de l’escola i el funcionament d’aquesta. Aquestes trobades es faran per convocatòria del Meet i es faran el dilluns 1 de març i dijous 4 de març a les 16 h.
  • L’altre serà el format presencial. Per motius sanitaris, es farà en grups de 10 persones que organitzarem depenent del número d’inscrits i només es podran visitar els espais propis de P3. El dia per de la visita serà el dissabte 6 de març. Ja us informarem de l’horari assignat per correu electrònic. Us demanem que us inscriviu abans del dimarts 17 de febrer.

Per tal de poder organitzar-ho necessitem que, si estàs/esteu interessats en la nostra escola, ompliu el següent formulari.

Un cop recollim les dades us informarem, mitjançant el correu electrònic i el web de l’escola, d’horaris i altres qüestions.

Moltes gràcies!

______________________________________________________________________________