Santa Cecília 2021

Santa Cecília 2021

18 de novembre de 2021

El proper dilluns dia 22 de novembre, com és tradició a la nostra escola, celebrarem Santa Cecília, dia de la Música i Patrona dels Músics.

L’expressió artística  és un pilar a la nostra escola. És per això que no volem deixar passar aquest dia i volem fer-ne una jornada especial.

Aquest proper dilluns 22 tindrem una sorpresa musical en arribar a l’escola i les famílies podreu entrar al pati  per acompanyar als vostres fills i filles.

L’horari d’entrada serà esglaonat com sempre, de la mateixa manera que ho seran les 3 portes d’accés al recinte escolar.

Adjuntem l’horari i les indicacions a tenir en compte per cada nivell i quin ha de ser l’actuació de les famílies. 

GRUPS   HORARI D’ENTRADAACTUACIÓ INFANTS I FAMÍLIES
3r i 6è 8’50h Abans de les 9h els grups pugen a les aules.Les famílies surten del recinte o es situen a la pista.
P5
8’50hEls dos grups entren pel pati de ciment. El grup A amb les famílies es situen a la zona de les pedres per veure i escoltar la música.El grup B amb les famílies es situen a la zona del jardinet. 
Abans de les 9h els grups pugen a les aules.
Les famílies surten del recinte o s’adrecen a la pista del pati gran passant pel jardinet. (S’indicarà l’accés)
2n i 5è 9’00hEls grups pugen a les aules abans de les 9:10. Abans de les 9’10 h surten les famílies del recinte o es situen a la pista.
P4 
9’00hEls dos grups entren pel pati de ciment.El grup A amb les famílies es situen a la zona de les pedres per veure i escoltar la música. El grup B amb les famílies es situen a la zona del jardinet. 
Abans de les 9’10h els grups pugen a les aules i les famílies surten de l’escola o s’adrecen a la pista del pati gran passant pel jardinet.
(S’ indicarà l’accés)
1r i 4t9’10hA les les 9’20 h els grups s’esperen al pati i s’adrecen cap a la pista quan totes les famílies han sortit de l’escola. 
Totes les famílies surten del recinte escolar.
P39’10hEls dos grups entren pel pati de ciment. El grup A amb les famílies es situen a la zona de les pedres per veure i escoltar la música. El grup B amb les famílies es situen a la zona del jardinet. 
A les 9’20h els grups s’esperen al pati i s’adrecen cap a la pista quan totes les famílies han sortit de l’escola. 
Totes les famílies surten del recinte escolar.

Esperem que gaudim plegats i plegades d’aquest dia tan especial per a l’escola i que pels infants sigui una jornada diferent i emocionalment intensa.

Agrairem molt la vostra col·laboració per tal de fer facil l’entrada a l’escola d’aquest dia.