Últims dies d'escola

Últims dies d’escola

Benvolgudes famílies, 
1-Ens sentim molt cofois de poder-vos explicar, sobretot als que no vau poder gaudir en directe en el darrer acte dels “50 anys,   Patufet” a l’edifici l’Harmonia del Museu d’història de la nostra ciutat, que, aquest va ser  tot un èxit de participació i de    realització…!.   Volem agrair-vos  molt a totes i tots els que vau fer l’esforç i vau prioritzar ser-hi (sempre que fos possible, és clar. Sabem molt  bé que hi ha coses que per molt que ho desitgem no les  podem posposar).

 L’exposició de per què, el com, …, del llibret a càrrec del seu autor, el mestre de l’escola, ja jubilat en Jordi Albesa i Colomer,    va ser realment genial…! Estem segures que us hagués agradat molt poder escoltar-la.   Tota una lliçó i tot un esbraonament per tal de continuar fent “revolucions” molt necessàries avui dia per seguir construint un      futur ple de sentit, en el que les tres potes que ens han distingit al llarg d’aquest temps: honestedat, confiança i generositat,   segueixin essent clarament presents.    També destacar l’objectiu de la publicació: “no vol ser un enyor al passat,…” . Sinó un esperonament al futur, per seguir    cercant i reactualitzant els principis bàsics als temps de l’ara i dels que vindran. I anar construint l’escola entre els que hi són    ara i els que vindran. Tot un plaer…!!!

2- Aprofitem l’avinentesa per comunicar-vos que de demà dimecres 17 de desembre fins divendres 20, darrer dia d’aquest trimestre, TOTES LES NENES I ELS NENS ENTRARAN PER LA PORTA PRINCIPAL, per tal que tothom pugui gaudir de l’entrada, escoltar les Nadales que els reben, …

3- PARADETES  DELS NENS I NENES DE 6è:     Com cada curs les mestres de 6è treballen per implicar els nens i nens en voler i treballar per fer cosetes a la seva mida per     tal de col·laborar amb llurs famílies  en el cost de les colònies a Menorca. Una manera de que es facin càrrec de l’esforç de    les famílies en pagar i de les mestres en fer-les possible, així com el cost de la vida, de corresponsabilitzar-se,… Ara,     comencen amb “Les Paradetes de Nadal” per  a les que han fet diferents coses que s’adiuen amb el període nadalenc que     ja està a tocar.   Estaran al pati gran o al hall o Sala de columnes si plou. 

Per això, demà dimecres i dijous a l’hora de la sortida, TOTHOM   SORTIRÀ  PEL PATI GRAN.      

CICLE DELS PETITS: Recollireu els vostres fills/es com sempre i sortireu, si us plau, per les escales que donen al pati  gran de Primària.     

CICLE DELS MITJANS: Recollireu els vostres fills/es directament al pati gran com en d’altres ocasions.

CICLE DELS GRANS: Com sempre.

4- El darrer dia, divendres, els nens/es que no dinen a l’escola sortiran com sempre. Però tots els que ho fan, sortiran amb    les famílies i per la porta principal. a les 15:00h, perquè recordeu que anireu a les classes a recollir els vostres fills/es i    acomiadar llurs mestres fins el gener.              

Recordeu que no hi ha tarda. I que ens retrobarem el dimecres, 8 de gener de 2020…!!!

 Ens veiem i acomiadem divendres…!     

JUNTS SOM I FEM PATUFET…!!!